Why Do Women Feel Heavy After meals?

Voedingsdeskundige Den Haag

Waarom voelen vrouwen zich zwaar na de maaltijd?

Volgens Voedingsdeskundige Den Haag

Bij elke maaltijd, vooral na het ontbijt, is het lichaam van een vrouw gevuld met oestrogeen van de dag ervoor. Dit is een hormoon dat ervoor zorgt dat vrouwen zich opgeblazen en traag voelen. Aan de andere kant, als een man eet, is zijn lichaam gevuld met oestrogeen en voelt hij zich energiek. Na het eten daalt je oestrogeenniveau op natuurlijke wijze. Na de middagmaaltijd en voor het slapen is je oestrogeenspiegel op zijn hoogst. Je voelt je niet opgeblazen en je voelt je niet traag. Dit kan komen door de lage oestrogeenspiegel in je lichaam.

s Morgens is je stofwisseling op gang. U eet eerder in overeenstemming met uw hormonen en laat uw ongezonde eetgewoonten varen. morgen daalt uw stofwisselingssnelheid. Vandaag al ben je alle overtollige calorieën kwijt en je ziet er fantastisch uit. De volgende dag ben je al het gewicht kwijt en al het water ook! Wow! Wat een geweldig resultaat en wat een soepele overgang!

Amerikaanse vrouwen zijn tegenwoordig zo teer geworden dat ze nooit meer overgewicht lijken te hebben. Integendeel, in het grootste deel van de wereld hebben vrouwen de neiging te zwaar te zijn. Daar zijn verschillende mogelijke redenen voor. Ten eerste is het typische Amerikaanse dieet vetrijk, suikerrijk, zetmeelrijk en calorierijk. Hoewel de mensen gewend zijn geraakt aan het eten van voedingsmiddelen met een hoger caloriegehalte, lijken zij nog steeds niet te kunnen wennen aan het idee van het eten van voedingsmiddelen die vet, suiker en zetmeel bevatten. Vooral suiker en zetmeel zijn moeilijk aan hen uit te leggen. Bovendien lijken de zoete en zure spijzen Nine en tien keer zo leuk om te eten als andere spijzen. Ook Engels eten is een cultuur van de maag, dus we zijn niet alleen trots op wat we eten, maar ook op wat we in de keuken doen.

Het juiste voedsel kan je maag laten dansen en je darmen laten stromen van genot. Ze kunnen je een goed gevoel geven. Het kost niet veel tijd om het klaar te maken. Bijna alles in het leven kan vergeleken worden met voedsel. Vier citroenen kunnen je een goed gevoel geven; citroensap kan je immuunsysteem versterken, je van de griep afhouden en artritis tegengaan. Britse voedselrecepten staan vol met het soort voedsel dat mensen echt een goed gevoel geeft. Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijk een smoothie maken met bananen, aardbeien en andere vruchten die rijk zijn aan vitamine C. Je kunt ook de beroemde Spaghetti Aglio e Olio en Kip Marbella maken, een veelgebruikte pizzastandaard. In plaats van gehaktballetjes kun je ook courgette, paprika en champignons gebruiken. Gebruik voor de kick magere kaas en magere zure room. 

Natuurlijk hoeft gezond eten niet slecht te smaken. We herinneren ons popcorn van de afgelopen jaren, en beseffen dat het niet bepaald de beste reputatie heeft gehad. Deze snack werd geassocieerd met een slechte smaak en de daaropvolgende groei van lichaamshaar. Nieuwe releases hebben bewezen dat je tegenwoordig van popcorn kunt genieten met weinig vet en zout. En de beste manier om ervan te genieten is door popcorn te eten in luchtgekoelde restaurants of in een geweldige ambiance.