study van het brein

stockillustraties, clipart, cartoons en iconen met brain evolution. neocortex, reptilian brain, and limbic system - brain

Het artikel beschrijft het onderzoek naar de mechanismen van dit proces en definieert ook de gebruikte termen. In het ene geval was het medische model dat de veerkracht van de hersenen is ontworpen om de voortgang van ziekte of gedachten te beheersen. Het andere model was dat de ervaring van het horen van een lied een aangeboren signaal is dat de hersenen verwerken als een motivatie om ernaartoe te gaan.

We kunnen de goed ontwikkelde netwerken van de wiskundige systemen van de hersenen en alle paden in een organisatie in kaart brengen, van een enkel netwerk van verbindingen tot een netwerk van vele, maar als een enkele representatie van een geheel analyseert dit neurowetenschappelijke model de dynamiek van hersenverbindingen, en vergelijkt ze met die van netwerken.

De studie

De studie werd uitgevoerd door een Zwitsers team en er werd gebruik gemaakt van een gerenommeerd team van neurowetenschappers en artsen die ervaring hadden met anatomie, statistisch werk en complexe computermodellering. Er werd een gedetailleerd onderzoek gedaan naar de hersenen van zevenendertig gezonde vrijwilligers, met behulp van een high-definition digitaal beeld van Murphy verliet de hersenen van de mannen om redenen die op dit moment niet volledig kunnen worden verklaard – de hersenen werden gedoneerd aan weefselbanken als hersenen werden tentoongesteld achter slot en grendel, aangezien een donatie van het hele lichaam normaal gesproken niet is toegestaan.

De vrijwilligers werden in plastic bekers gedaan, elk met een maat die geschikt was voor een menselijk hoofd. Een dure poly-Warschau-magnetische kracht kwam achter het vrijwilligersbrein en er werd een pulskaart geproduceerd. Volumes oplosmiddel werden met een regelmatig interval van 1 seconde per maand door de hersenen van de vrijwilliger gepompt.

De vrijwilligers werden op het scherm getoond en de persoon die naar hen keek, zou een signaal achterlaten terwijl de vrijwilligers hun hoofd bewogen. Wat de hersenen feitelijk deden, was hun hoofdpositie verplaatsen om een ‚Äč‚Äčander brein te bekijken. Hoewel het zwarte het sappige deel van de smartphone-gootsteen is, zitten universitaire onderzoeks- en onderzoekscentra behoorlijk vol met pieken en dalen in de hersenen, samen met rimpelingen en communicatie via het hele netwerk. Dit vonden de elektroden in de hersenen van Vrijwilligers.

De vrijwilligers kregen vervolgens een lied te zien met een ritme dat overeenkwam met de hersenpatronen en vervolgens vrijwillig overeenkwamen met hun hoofdpositie en een hartslagkaart gaven.

Nadat de hersenen waren verplaatst naar de andere hersenen, werd de cyclus opnieuw herhaald en werd de cyclus van hersenbeweging en het testen van liedjes en hun beweging van hun hoofd gekoppeld aan de hersenkaart opnieuw herhaald. Deze oefening werd de basis van het neuropathologische veld dat veel zieken helpt herstellen van beroertes of beroertes als gevolg van de regelmaat van de beweging van de hersenen.

Wat deze studie levert, is up-to-date bewijs voor een mechanisme dat ons ervan kan weerhouden om te “handelen” op een manier die het zou kunnen breken. Deze theorie is bijzonder belangrijk voor veel organisaties of ons leven daarin, vanaf het moment dat we wakker worden tot het moment dat we sterven.

Waar het op neerkomt, is dat we de huidige systemen die we volgen in twijfel moeten trekken (zelfs als we al een lange tijd in het bedrijfsleven zijn) die stabiliteit brengen voor onze economie, bedrijven en dergelijke voor een Hitchcockiaanse 1903 die ervoor kiest om te worden -BUG Philadelphia72 die ronddraait zonder te knagen en ons aan het touw houdt. Is een zelfhelende veerkracht het antwoord?