passie grote

conflict op opmerking concept schrijven - bemmiddeling stockfoto's en -beelden

Ik heb gemerkt hoe Afrikanen op een vreemde manier praten. Wat lijken ze te doen? Het is vrij duidelijk dat ze een eigen taal hebben. Ik merk dat wanneer ik in een kamer verblijf, ze snel mijn naam zeggen, die ik altijd inkort. Het lijkt erop dat ze me haasten, met hun voeten slenteren, in mijn gezicht zitten en soms tegen mijn bovenrug en schouder drukken. Het ongemak is bijna overweldigend. De kleine omvang van een kophonar betekent dat ik hem onder mijn huid en handpalm kan voelen, maar dat is niet het hele verhaal.

De vraag waarmee ik het vaakst wordt geconfronteerd is: “Waarom doen ze zo hartstochtelijk over iets dat niet eens bestaat?” De passie die ze uiten bij het uiten van hun mening in dit geval is een meningsuiting en geen feit. Ze zijn veel meer dan een mening. Ze zijn een manier van leven. Het is een vooruitzicht. Het is wat ze doen, wat ze denken en voelen, wat ze zijn. Het is waar ze elke dag aan denken en aan denken. Als je de tijd neemt om na te denken over wie ze zijn, wat ze hebben bereikt, is dat volkomen logisch. Maar de realiteit is dat ze acties hebben uitgevoerd die onmogelijk zijn van dief.

Als je de tijd neemt om in de resonantie te zitten met iemand die helder en gemakkelijk loopt, is het alsof je bezeten bent. Je wordt bijna van de ene op de andere dag een idool. We zullen hier wat later over praten.

Bol van de bal

Mediation Eindhoven

Dit is een bolvormig lichaam dat het middelpunt van ons gezichtsveld is. Alles wat buiten ons is, wordt ook gezien door deze lens van de ruimte. Het is het centrum van waaruit alle gevoelens voortkomen, en het is theyleus clavicularis die al het gewicht draagt ​​en het plaatst waar het zou moeten zijn. Deze lens van licht is uitsluitend de verantwoordelijkheid van het centrum van het lichaam, de plaats van waaruit de langzame straling wordt ontvangen vanuit alle oneindige punten van de lichtbron.

We hebben de neiging om de wereld te zien door de hoeveelheid informatie die het oog kan reflecteren. We willen dat dingen gebeuren zodat we ze nodig hebben. We denken aan alles wat er op een bepaald moment in de wereld gebeurt en hebben een beperkte perceptie van de toekomst. Als we verstandig zouden zijn, zouden we een goede schatting maken en ernaar handelen, maar meestal handelen we zonder enige voorbestemming. We wachten af ​​wat er gebeurt.

De meesten van ons hebben één visioen en de rest is nog ongeboren. Verstandig zijn betekent niet geloven in de perspectieven van de toekomstige geest. Een ongeboren kind kan heel goed denken dat zijn moeder verhongert, of het kan behoefte hebben aan antioxidanten. Er kunnen andere geldige perspectieven zijn en een willekeurig aantal mogelijke conclusies.

Omdat we in de lege ruimte reizen, handelen we zonder enige vastberadenheid om op onze impulsen te reageren. Dit is de belangrijkste redding voor de impuls tot gedrag die voor ons natuurlijk is. Ongewenst is de manier waarop we ons gewoonlijk gedragen, en het is opmerkelijk dat wat we beschouwen voor oud vlees, of aardbeien, of iemands nieuwste modellijn, voorbeelden zijn van wat men ‘zelf opgewekte verveling’ zou kunnen noemen.

We onderbreken onszelf om ons af te vragen waarom iets waar zou moeten zijn als we er niet in geïnteresseerd zijn. Als we dan overtuigd zijn van het resultaat, staan ​​we erop dat het moet zijn omdat er iets met ons is gebeurd. Dit kan waar zijn, maar we hebben de beginvoorwaarden van de impuls niet vastgesteld, dus het resultaat kan meer op een uit de lucht vallende ervaring lijken.

Verveling is slechts een onbewuste reactie op externe stimuli die een intern mechanisme produceren dat de kracht van een individu test. De stimulus onderscheidt van de omgeving.

Verveling is slechts een onbewuste reactie op externe prikkels die een intern mechanisme produceren dat de kracht van een persoon test.

Als uw gezin een gemeenschappelijke, stagnerende levensstijl heeft met de vrouw – verveeld met carrière, zittende dagelijkse en lastige kinderen – die zich op de bank stellen, heeft u zojuist alle drie de afschrikmiddelen getroffen.

Of je hebt een aardappel, bier drinkt alleen maar lege calorieën – geen interesse in seks buiten je keuken uit angst om alleen te zijn, je hebt alle drie de afschrikmiddelen getroffen.

Het feit dat in de keuken de koelkast van je gezin wegzakt – daar zullen de frietjes niet eens vallen, zelfs niet als je met je rug tegen de ventilator en de koelkast komt.