Psychisch bewustzijn

Geld, Winst, Financiƫn, Bedrijf

Psychisch bewustzijn begint als een bewustzijn van je omgeving en het gevoel van ruimte. Het kind is hierbij ondergeschikt. Als het kind eenmaal heeft begrepen dat de wereld niet door jou wordt verschaft; niet je grootmoeder of je vader maar het universum, dan kun je aan je zintuigen denken. Het is allemaal gemaakt van moleculen en als kind is het glashelder hoe de moleculen de bekende objecten creëren. De kleuren van een boom, het geluid van de wind die door een boom waait en het vertrouwde gevoel van je grootouders raken je schouder.

Om nu te erkennen dat we niet de fysieke wereld zijn, hoewel we ervan uitgingen dat alles in een constant proces van verandering is, omdat het de eenvoud wegneemt. Dat het kind tevreden is met de wetenschap dat ze in de fysieke wereld zijn, maar echt meer willen. Het geeft ruimte voor vragen. Hiervoor moet ik het hebben over Baud BC (Brain vision). Onze ogen absorberen licht en we zien met onze hersenvisie. Als we iets anders willen zien, wat is dan dit nieuwe ding? Uit het raam zie je de boom, de berg, het veld… Waarom zou je dit willen zien? Het toont je intentie. Je wilt groeien, je wilt ontwikkelen. Wat wil je doen?

We creëren niet onze eigen wereld; we creëren een nieuwe visie voor onszelf. We bepalen zelf een visie. We geven onszelf een nieuwe taal. We beslissen over een hele nieuwe reeks vragen die misschien nog nooit bij je opgekomen zijn. We beslissen hoe we onszelf gaan zien op basis van onze eigen innerlijke persoon. We beslissen hoe goed we zullen lezen, hoe snel we zullen lezen, hoe goed onze ogen voor ons zullen werken. We besteden wat neerkomt op ons hele leven in de praktijk. We moeten beslissen over het tijdstip waarop we willen lezen, wanneer we willen lopen, hoeveel van onze dag we bereid zijn op te geven om te leren lezen en onze ogen voor de waarheid te ontwikkelen.

Lezen is een complex onderwerp. Maar er zijn heel eenvoudige oefeningen of methoden die u kunt leren en toepassen op uw eigen specifieke situatie. Het recept is duidelijk. De ingrediënten zijn duidelijk. Het is niet altijd wat er buiten gebeurt dat je denken beïnvloedt, maar het is wat er binnen gebeurt! De waarheid en de tijd om erover te praten is vandaag… in de door supersterren beschermde 'parade' … 'mijn toekomst', 'mijn wereld', 'mijn geest'. "Waarom lezen? Omdat ik paranormaal begaafd wil worden. En dat is het snelst groeiende veld in het universum! Het is zo spannend! Maar laat me eerst aan mezelf voorlezen. Ik doe dit al heel lang en het werkt. Als we lezen met onze ogen we zien onze verbeelding, onze gedachten en de gevoelens die daarbij horen. Het lezen gebeurt alleen als we lezen zonder na te denken. Een zaadje… een gedachte bestaat alleen jij kunt hem lezen. De toekomst is van jou. Geld is een beloning voor jou!"