hoe kies je een kliniek schema

De training

Fysiotherapie en andere vormen van expertise, zoals acupunctuur, worden als theorieën beschouwd. Ze zijn niet “in mijn kliniek”. Een fysiotherapeut en ik behandelen de fysieke, mentale en psychologische aspecten van ziekte. In onze aanpak gebruiken we verschillende therapieën. Dit omvat zowel de bekende activiteit van fysiotherapie als meer onbekende psychologische therapieën, zoals psychologische therapieën.

Op een basisniveau zal elke persoon anders zijn en zal iedereen anders reageren op verschillende therapieën. Al degenen die ernstig ziek zijn of herstellende worden meestal het beste geholpen door een combinatie van benaderingen. Als u bijvoorbeeld een maagbypassoperatie heeft ondergaan, moet u mogelijk herstellen van geeuwen nadat een deel van uw maag is verwijderd. Dus uw therapeut zal tijdens uw fysiotherapie psychologisch herstel opnemen, zodat u enige controle over uw emoties heeft. Als je littekens goed zijn genezen, kan je fysiotherapeut ze gebruiken als inspiratie voor je psyche terwijl jullie allebei herstellen.

Ongeveer 90 procent van mijn patiënten heeft baat bij een kortdurende therapie. Gedurende die tijd help ik ze om hen te informeren over hoe ze daar zijn gekomen en wat ze nu kunnen doen. Ongeveer 10 procent van mijn patiënten blijft voor altijd bij mij. De redenen variëren: sommigen worstelen met medicijnen, die mijn medewerkers kunnen beantwoorden; anderen snakken naar meer informatie of willen praten over hun eigen klachten. Deze redenen zijn wat ik blinde vlekken noem.

Het lijkt misschien dat ik een sterke persoonlijkheid heb, maar ik ben eigenlijk heel gevoelig voor mijn patiënten. Voor mij zijn ze niet alleen maar onzin: ze weten wanneer ze honger hebben, wanneer ze moeten eten, hoe ze moeten stoppen en hoe ze in de wereld moeten leven. Ik ben een zorgzame vriend die zal toegeven wanneer dingen niet goed gaan. We lossen dingen samen op.

Mijn medewerkers zijn warm en geduldig en begripvol. Ik werk graag met allerlei mensen: sales professionals, accountants, artsen, advocaten, sales consultants en patissiers.

Wanneer u een kliniek kiest, zorg er dan voor dat deze zich in de buurt van uw huidige locatie bevindt. Je wilt de rit maken, niet de marathon lopen. Ik heb niet de tijd om voor elke patiënt de hele stad door te rijden, dus handig zijn is essentieel. Ik raad aan om te wandelen of te fietsen op weg naar de kliniek. Misschien wil je zelfs het winkelcentrum naar beneden halen en een paar uur rondlopen.

Wat ik leuk vind aan het kiezen van een kliniek zijn de mensen die erbij betrokken zijn. Als je tijd doorbrengt met de artsen, kun je zien dat ze om hun patiënten geven. Je voelt de passie in hun ogen. Dat blijkt uit de manier waarop ze met elkaar communiceren. Wanneer u tijd doorbrengt met het personeel, kunt u het “we willen u!” horen. syndroom. Het is jeugdig, hartelijk en benaderbaar.

Hoe ziet de kliniekomgeving eruit? Is er humor? Is er st Serieus? De dans tijdens je eerste bezoek? Het is veel minder formeel dan een huisarts. Veel lichter en leuker.

Is er persoonlijkheid? Zijn er yoga-instructeurs? Staan de ramen altijd open? De parkeerplaats is meestal bewaakt, dus u parkeert niet alleen. De gratis snacks zijn overal, dus je hoeft niet met iemand te vechten om het te vinden.

Ik kan u de voordelen vertellen van het kiezen van een kliniek versus een huisarts:

Ga voor meer informatie naar www.diamondbarbells.com