Hoe de plooi van de baby te herstellen

Baby Die Witte Houten Kruk Houdt

Als u de mechanische pomp loslaat, blaast u nu de plooi van de baby op. Opmerking: Dit deel van de eerste stap is reanimatie, dus sla het niet over!

Pomp de buik van de baby-De druk kan op een aantal manieren worden toegediend:

-Plaats uw handen in de billen van de zuigeling, tussen de ribben en boven het schaambeen. Als u een koord of een touw gebruikt, bindt u het koord rond de bovenrug van de baby.

– Voorstanders van side-warping: u plaatst uw handen onder de bal van de tors terwijl uw voeten naar voren zijn gericht en uw benen naar binnen zijn getrokken. Vervolgens laat u de baby naar de zijkant van de borst zakken, waarbij u de borstwand tegen de buikwand houdt. Nadat u de buik van de baby hebt opgeblazen, gaat u verder met het achterover kantelen van het hoofdje van de baby.

-U kunt de buik van de baby ook opblazen door van een afstand op de borst van de baby te blazen. Leg de baby rechtop met het hoofdje lichtjes naar links gedraaid en plaats een hand op de borst van de zuigeling, ongeveer een centimeter voor de inademing van de zuigeling. Blaas met de linkerhand en adem normaal. Laat de borstkas stil liggen en herhaal. De zuigeling zal de borstkas vastpakken en u zult zien dat de borstkas omhoog komt. Houd de borst zo lang vast als uw hand toelaat en laat dan los. Herhaal dit totdat de borst leeg is. Het kind zal zeker huilen, zich ziek voelen, maar na een paar klappen zult u merken dat het hart sneller gaat kloppen en niet meer reageert. U moet ongeveer om de seconde controleren of de zuigeling stikt of boven de zuurstof zit. Controleer het kind op bloed en controleer op een polsslag.

Plaats de fles en de zuigslang terug. U kunt nu de vloeistof van de zuigeling uit de bodem van de fles verwijderen met de luchtpomp. Gebruik de fles niet als de zuigeling slaapt, omdat het kind dan verdoofd raakt en u geen vocht meer kunt vaststellen. Maak de fles zuurstofvrij door op een gevouwen papieren handdoekje te blazen. Vervang de gebruikte luchtpomp en de zuurstofcontainer.

Controleer de circulatie. Open de mond van het kind met de vinger onder de rechterbovenlip en plaats uw andere hand aan de linkerkant van de incisie net onder het rechterneusgat. Mogelijk moet u deze stap herhalen bij de linker zuigeling.

Spagna

Dit is een pediatrische klassieker waarbij een vinger in de mond van de zuigeling wordt geplaatst terwijl de zuigeling languit op de buik ligt. Gebruik de vinger om het spuug van de zuigeling in de mond van de zuigeling te scheppen. Houd daarna de bovenlip van de zuigeling tussen uw tanden en voer dezelfde handeling uit in het rechterneusgat van de zuigeling. Na deze orale stuwing vijf keer herhaald te hebben, voert u de pediatrische spognosis, of Gentian graft, uit met de duim van de zuigeling.

V maandelijks

Haal 4 ons zuiver appelsap uit de koelkast en gebruik dit om de tong van de zuigeling te wassen. Mogelijk moet u deze stap de tweede maand herhalen.

Zorg ervoor dat u uw handen wast voor en na elke wasbeurt.

Mislukking: Vervang uw beide zuurstofflessen en breng uw patiƫnt, volledig, terug naar het ziekenhuis.

Wat is de volgende stap?