Het Lichaam en Healing bij een professional

Lichaamsgerichte therapie

 

Het Instituut voor Lichaams-Oriëntatie en Healing biedt een lichaamsgerichte benadering met zijn cliënten. Het baseert de therapeutische oefening op het tolmodel (ook bekend als de weerklank). Het is een proces van identificatie van patronen, energieën, en ruimtes. Deze energiepatronen beschrijven uw staat van harmonie of dis-harmonie en vertegenwoordigen de wortel van het probleem. De therapeutische oefening is lichaamsbewustzijn “iltratie”. Het informeert je dat, terwijl ziekte of onevenwichtigheid gelokaliseerd kan zijn aan de wortel van een verkeerde ruggengraat, ze gerelateerd kunnen zijn aan een hele reeks lichamelijke processen die voortkomen uit gewoonte.

Een behandeling waar u gelijk in Balans komt

Mensen hebben vaak lichaamsgerichte therapie nodig die westerse en oosterse geneeskunde integreren. Wanneer iemand vastzit in een genezingscyclus, zit een genezing die niet vooruitgaat vast in een gebroken been. Wanneer het been geneest, verplaatst de genezende entiteit (in dit geval, het lichaam) zich naar de onderrug. Helaas is het zenuwstelsel meestal uit balans en gaat het genezingsproces tevergeefs door wanneer het zenuwstelsel het lichaam de schuld geeft of wanneer het lichaam genezen is en het normale evenwicht niet kan vinden.

Dit is een perfect scenario voor scheefstand aan de basis van de nek. Je zou dit kunnen opvatten als: “Mijn lichaam probeert zichzelf te genezen door boodschappen naar mijn hersenen te sturen en de boodschappen van mijn hersenen te negeren die het genezingsproces verhinderen.”

Door hormonen en neurotransmitters uit te schakelen kan het genezingsproces vaak versneld worden. Of het nu bijniervermoeidheid, PMS of onevenwichtige hormonen, voeding, omgeving, nicotine, cafeïne of ontstekingen zijn, je zult ze allemaal willen aanpakken om je kapotte lichaamsdeel te herstellen.

Wat heeft deze therapie dat het zo effectief is?

Deze lichaamsgerichte therapie heeft het bewustzijn van energetische situaties. Er wordt een mentaal beeld opgebouwd van wat er gebeurt en vervolgens wordt informatie ontvangen uit lichaamstaal en stemklank, waarna het diepe gevoel van verbondenheid van de persoon met zichzelf en met de wereld wordt geactiveerd. Effecten zijn onder andere een toename in verbale vloeiendheid, een verhoogd gevoel van liefde, mededogen, creativiteit, het zich zalven met wijze energie, enz.