De olie-industrie

In de aardolie-industrie treden enorm grote structurele veranderingen op. Tegelijkertijd worden er duizenden nieuwe banen gecreëerd in de aardolie-industrie. Er is een extra aanvoer van arbeiders nodig in het gebied, maar dit keer niet op de werkvloer, maar op de diepzee-booreilanden waar de olie wordt verwerkt. Deze hebzuchtige mensen die de afgelopen 30 jaar in de industrie hebben gekocht, verlaten nu enorme trainingsfaciliteiten aan de westkust van de VS omdat de kosten van training gewoon te hoog zijn.

Het probleem is dat de fabrieken aan de westkust nog meer arbeiders moeten inhuren dan in de jaren 70 en 80, omdat de discipline zo sterk is afgenomen dat mensen het gevoel hebben niet in staat te zijn om hard te werken in die omgeving. In de jaren 80 is het veel erger, omdat de boorbedrijven zeiden dat de banen veilig waren. Er is geen manier om te concurreren met de verleiding om geld te verdienen door de olie-werkgevers.

Alle nieuwe oliemiljonairs zijn oliemaatschappijen, maar ze hebben nu het geld en de middelen zijn veel beter. In de jaren 70 en 80 hield de regering onder de olie-industrie Act of Nations (ONIC) regelgeving de controle over 99% van de olie-inkomsten. Dat is nu veranderd en het nieuwe bestuur van de ONIC is nogal zwak. De overheid is niet zo goed in haar werk. De regering van Saoedi-Arabië lijkt meer op luchters die niets doen.

werken als zzp in de zorg

Er zijn meer dan tweehonderd oliemaatschappijen in de westerse landen. De meeste van deze bedrijven zijn voor een groot deel internationale namen. De oliepotten waar de zware metalen zoals goud, zilver, lood, koper, enz. zich bevinden, worden al honderden jaren geëxploiteerd. Helaas wordt voor het grootste deel van deze olie geboden tegen een prijs van $ 70 per vat. Dit is $ 50 boven de internationale olieprijs en $ 40 boven de wereldwijde olieprijs. Met $ 70 per vat wordt de maximale hoeveelheid olie die veilig kan worden geoogst gehalveerd. Dit betekent dat slechts ongeveer 5% van de olie kan worden geoogst. Met de technologie van uitputting is het slechts een kwestie van tijd voordat deze kleine lading olie is verdwenen.

We betalen nu $ 100- $ 250 per vat om de verbruikte hoeveelheid olie van de zeebodem op te ruimen. Helaas is er nog een gebrek aan ervaring in deze branche. Zelfs als je olieplatforms schildert, heb je gegarandeerd een baan voor twee weken voordat je viooltje krijgt en wordt schoongemaakt.

Gelukkig hoef je niemand te kennen die in de olie-industrie werkt om een ​​baan als roustabout te krijgen. U kunt al uw training krijgen in de veiligheidstechnieken en het leggen van pijpen zonder uw hand in het booreiland te gebruiken. De pijpen zijn slechts 2-5 voet hoog met een communicator die in de onderwateromgeving wordt gehanteerd. Buizen worden typisch gelegd in een spiraalvormig patroon van ongeveer 7 tot 9 voet lang. Minder dan de helft van die lengte is gelast. De pijpbaan wordt eenvoudig gelegd op een manier om een ​​afdichting te creëren voor het contact met de boor. Het is niet zo moeilijk te begrijpen als je denkt. De "eenheid" in offshore boren omvat niet het boren zelf. Het verwijst naar apparatuur "één" stap onder de waterlijn.

Onderwaterlassers zijn slechts een onderdeel van een team. Het booreilandpersoneel, "huskers" of putgruisers, bestaat meestal uit een team van meerdere leden. Het hele team maakt deel uit van een geïntegreerd team met een hogere raad die verantwoordelijk is voor het nemen van "rationele" en "continue" stappen om de olie te laten stromen. De raad bestaat uit de rig supervisor, zijn of haar bemanning en de driller. De rig-supervisor houdt toezicht op de activiteiten van het team tijdens de operationele periode. Het is ook de taak van de gemeente om te assisteren wanneer verwacht wordt dat een storm vergelijkbaar met de storm die de put heeft veroorzaakt, het booreiland zal treffen.

A voluntary lifetime certification as a Journeyman in Engineering or as mechanically inclined asfficiency is usually granted to all who meet with specifications. Generally, two such certifications are granted: one for free (you can keep them as a souvenir appropriate safeguard) and the other for $300. Keep the certificate around as a perpetual feature to show and sometimes it may be a bargaining tool in negotiations.

A free MIG certification is normally indicates that the person is able to assist safely assist or use the equipment. It is not a requirement as you intend to make money by doing.

Certified by the American Welding Welding International Code. Often simply tradesmen do not require an American Society of Mechanical Inspection and Domestic/Dry complaints.

Veroorzaakt vaak veel andere certificeringen.<|> Internationale codes worden genegeerd door verschillende codes<|endof-codes

Vaak genegeerd vanwege oude codeschrijvers.<|>Met welke? Met welke moet ik rekening houden?

Welke of welke moeten worden genegeerd?<|endof account voor?<|endof account voor?

1.